I need help

Forum for discussion on different signal processing algorithms
Locked
arwa_cs
Posts: 8
Joined: 14 Nov 2011, 16:57

I need help

Post by arwa_cs » 20 Nov 2011, 10:58

Hi all
I need help
I down load BCI sourcecode (win 7 32-bit)after that I opened the project by using c++ builder XE2 and I correct the error,when I run no errors occur but it dose not run and this message ocuure :
"SignalProcessing:Couls not to t ecconnoperator module."
some of my classmate can run Success but this problem occur in my labtop
how I can solve this problem?
Thanks

mellinger
Posts: 1065
Joined: 12 Feb 2003, 11:06

Re: I need help

Post by mellinger » 21 Nov 2011, 07:34

Please open the "Getting Started" HTML document in the BCI2000 folder, and follow its suggestions. Alternatively, go to the Wiki on this page:
http://www.bci2000.org/wiki/index.php/U ... I2000_Tour

Juergen

arwa_cs
Posts: 8
Joined: 14 Nov 2011, 16:57

Re: I need help

Post by arwa_cs » 21 Nov 2011, 15:14

Thanks
I read this befor ,but it doesn't help me.
my question c++ builder XE2 is new product, so I can execute BCI2000 in with out any changes in code or any configuration.

mellinger
Posts: 1065
Joined: 12 Feb 2003, 11:06

Re: I need help

Post by mellinger » 22 Nov 2011, 08:31

Please see this thread for a solution to your problem:
http://www.bci2000.org/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=1110

arwa_cs
Posts: 8
Joined: 14 Nov 2011, 16:57

Re: I need help

Post by arwa_cs » 22 Nov 2011, 12:32

Thank you ,I did what you suggest in this link but still the same problem ,what can I do

mellinger
Posts: 1065
Joined: 12 Feb 2003, 11:06

Re: I need help

Post by mellinger » 22 Nov 2011, 15:03

If you read the "Getting Started" document, then you know that you need to start up BCI2000 using one of the batch files in BCI2000/batch, or alternatively, that you need to use the BCI2000 launcher. So when you start up BCI2000 from one of the batch files, and the error message occurs, just wait until the Operator module GUI appears. Then, execute the batch file once again. This should solve the problem.

arwa_cs
Posts: 8
Joined: 14 Nov 2011, 16:57

Re: I need help

Post by arwa_cs » 22 Nov 2011, 15:13

sorry for bothiring you ,but my problem how run BCI2000 soruce code IN c++ builder XE2 can you give me steps to ensure that my work is ok

mellinger
Posts: 1065
Joined: 12 Feb 2003, 11:06

Re: I need help

Post by mellinger » 23 Nov 2011, 07:47

In case I'm guessing correctly that you want to run a BCI2000 module inside the debugger, this might help:
http://www.bci2000.org/wiki/index.php/P ... #Debugging

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests