Only receiving "Running 1"

Forum for discussion on different user applications
Post Reply
lavincent
Posts: 11
Joined: 10 Mar 2016, 06:25

Only receiving "Running 1"

Post by lavincent » 30 May 2016, 05:45

Hi all,
I'm continuing my experiment with BCI2000. I've design my own application and now I'm trying to connect bci to it.
I've created an UDP socket with port 5000. In ConnectorOutputAddress i wrote "localhost:5000" (bci and app are on the same computer).

So, the connections starts correctly but the only info I can receive is "Running 1" (or "Running 0" when suspend). I'm programming in C#.
I'm trying to receive signals from CursorTask_SignalGenerator file batch.

Ideas to receive all signal informations?

Thank you.

pbrunner
Posts: 344
Joined: 17 Sep 2010, 12:43

Re: Only receiving "Running 1"

Post by pbrunner » 01 Jun 2016, 16:51

Lavncent,

you should be receiving more state. It could be that your C# implementation is faulty. Can you please try the AppConnectorExample or the readudp.m MATLAB script as detailed in the tutorial:

http://www.bci2000.org/wiki/index.php/T ... _Connector

Regards, Peter

lavincent
Posts: 11
Joined: 10 Mar 2016, 06:25

Re: Only receiving "Running 1"

Post by lavincent » 02 Jun 2016, 12:42

Hi Peter,
thank you for your continued support.

Yes, my code was somehow wrong.
If someone can find it helpful, I solved the problem adding the function .Recive() in more than one line. In this way, the socket is able to receive all UDP datagram.

Ty again,
LaV

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest