bci_Preflight called with its own output values?

Forum for software developers to discuss BCI2000 software development
Locked
chkothe
Posts: 2
Joined: 02 Jun 2011, 18:48

bci_Preflight called with its own output values?

Post by chkothe » 06 Jun 2011, 05:18

Hi,

I noticed that bci_Preflight.m is being called a second time after it succeeded - with its own outputs (e.g., with in_signal_dim = [1 32] in the case of a MATLAB-based BCI classifier). Is this a bug or is there a particular reason for this?

Thanks,
Christian

mellinger
Posts: 1065
Joined: 12 Feb 2003, 11:06

Re: bci_Preflight called with its own output values?

Post by mellinger » 07 Jun 2011, 10:16

Hi,

this behavior was due to a bug which caused double instantiation of the MatlabFilter, such that it would appear twice in the filter chain.

A bugfix has been submitted in rev. 3313.

Thanks for reporting, and best regards,
Juergen

chkothe
Posts: 2
Joined: 02 Jun 2011, 18:48

Re: bci_Preflight called with its own output values?

Post by chkothe » 07 Jun 2011, 18:53

Thanks!

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests