Search found 5 matches

by minguillon
28 Oct 2016, 11:08
Forum: Software Development
Topic: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC
Replies: 8
Views: 2014

Re: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC

That fixed the issue!! Thank you so much Peter. Regarding the contribution, for sure I will do it as soon as the ADC is ready and released.

Best,
Jesus Minguillon.
by minguillon
28 Oct 2016, 09:47
Forum: Software Development
Topic: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC
Replies: 8
Views: 2014

Re: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC

Dear Peter, I post again in this thread because I found another problem while running my ADC. Let me know if you prefer to open a new thread. I get the following error after acquiring and plotting the first data block: 2016-10-28T15:37:17 - SignalSource error, DataIOFilter::Resting: PlatEEGADC::Proc...
by minguillon
19 Oct 2016, 05:10
Forum: Software Development
Topic: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC
Replies: 8
Views: 2014

Re: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC

Dear Peter,

I used the DylibTool.exe of my current version of BCI2000 and it works. I just needed the xxxx.imports.cpp and xxxx.imports.h files generated by DylibTool.

Thank you so much.

Best,
Jesus Minguillon.
by minguillon
18 Oct 2016, 10:34
Forum: Software Development
Topic: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC
Replies: 8
Views: 2014

Re: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC

Dear Peter, Thank you for your reply. I guess it is the second reason because "Config" and "Set Config" are enabled when I use SignalGenerator or my own ADC without calling any function of the API (I mean compiling the original code generated by the NewBCI2000Module tool). The problem appears when I...
by minguillon
18 Oct 2016, 06:04
Forum: Software Development
Topic: "Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC
Replies: 8
Views: 2014

"Config" and "Set Config" disabled when running my own ADC

Hello, I used the NewBCI2000Module to create a template to build my ADC. The problem appears when I include any call to any imported function of my ADC API (dll): the compilation is OK but "Config" and "Set Config" options are disabled in BCI2000 operator. If I build the .exe file wihout calling any...